ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
FOTOART  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

φωτογραφίες με το κινητό τηλέφωνο;

γιατί όχι !!!

" Η φωτογραφία θα με συγκινεί πάντα, ακόμη κι αν είναι τραβηγμένη με μίξερ " (Προσφάτως αναβαθμισμένος σε κινητό με camera 2 MP φίλος του fotoart)

motorola e770v

Η τεχνολογία προχωράει με τρελλούς ρυθμούς. Μαζί με την τεράστια ανάπτυξη της ψηφιακής φωτογραφίας, ξαφνικά μπορούσαμε να τραβάμε και φωτογραφίες με το κινητό μας. Στην αρχή γελάσαμε (εδώ δεν είχαμε καλά καλά σήμα στις μισές παραλίες στη Σέριφο η φωτογραφία μας μάρανε!). Όμως καθώς τα 2 ΜP γίνονται το στάνταρ και έφτασαν και στην Ελλάδα τα πρώτα τηλέφωνα με 5 MP φωτογραφική μηχανή (δεν αναφέρομαι στις υπόλοιπες δυνατότητες γιατι θα θυμηθώ την κλασική ρήση "μόνο καφέ δεν φτιάχνουν"), η φωτογραφία με το κινητό δεν είναι πια αστείο. Είναι ένας εύκολος, βολικός τρόπος με μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας που έτσι κι αλλιώς μας ακολουθεί παντού, να καταγράφουμε τις αναμνήσεις μας και τον κόσμο γύρω μας και να μοιραζόμαστε εύκολα αυτές τις εικόνες με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας.

Γι'αυτό φτιάξαμε αυτό το καινούργιο κομμάτι του fotoart. Για να ενημερωνόμαστε για τις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων και τις τάσεις τις τεχνολογίας σε αυτόν τον τομέα. Για να μάθουμε πως να κάνουμε τις φωτογραφίες μας καλύτερες, πώς να τις επεξεργαζόματε και να τις μοιραζόμαστε και τέλος για να έχουμε και μια gallery όπου θα μπορείτε να στέλνετε τις καλές φωτογραφίες και να καμαρώνετε, αλλά και όπου θα σας έχουμε ωραίες δωρεάν φωτογραφίες για να τις κατεβάσετε στο κινητό σας. Φυσικά όλες αυτές οι ιστοσελίδες του fotoart θα φτιαχτούν σιγά σιγά και σε τεχνολογία wap για να μπορείτε να τις βλέπετε και με το κινητό σας τηλέφωνο, όσοι απο εσάς έχετε αυτή τη δυνατότητα.

 

Μη κάθεστε λοιπόν στείλτε μας τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το κινητό σας τηλέφωνο για να ξεκινήσουμε την δημιουργία της MOBILE GALLERY του Fotoart!!!

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED