ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ GALLERY TOY FOTOART
FOTOART INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

Μαρλέν Κυριακίδου
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα μια μέρα του Νοεμβρίου του 1958 δίπλα στα νερά του Νείλου. Νομίζω πως για αρχή ήταν ότι καλύτερο. Σαν τα νερά του Νείλου η ζωή μου ρέει απαλά και στις όχθες του αποκαλύπτονται ένα σωρό εναλλαγές σκηνικού, εκπλήξεις και μια απίστευτη ομορφιά.
Με τα νερά του βγήκα στην Μεσόγειο και έφθασα στην Αθήνα όπου μεγάλωσα. Δεν ακολούθησα την παράδοση της οικογένειας μου που ήταν γενιές αρχιτεκτόνων από την μια και γιατρών από την άλλη.
Σπούδασα διακόσμηση και σκηνογραφία. Η βασική μου δουλειά είναι η διακόσμηση. Παράλληλα έχω δουλέψει σαν σκηνογράφος στην τηλεόραση για πολλά χρόνια σε παιδικές εκπομπές.
Μου αρέσει να δημιουργώ, να δουλεύω με τα χέρια μου. Ίσως όλα αυτά μαζί οδήγησαν ώστε μια μέρα να μου γίνει η πρόταση να συμμετέχω σε μια παιδική πρωινή εκπομπή και να παρουσιάζω κατασκευές που δεν θα είναι μόνο για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Κάτι που έκανα με πολύ κέφι για τρία χρόνια.
Για έναν χρόνο ασχολήθηκα με το να γράψω και να εκδώσω ένα βιβλίο για κατασκευές το «Αν μ’ αγαπάς, μην με πετάς».
Πρέπει να πω πως η όλη διαδικασία της παραγωγής του βιβλίου με έκανε να θελήσω να ασχοληθώ με την φωτογραφία. Έτσι γράφτηκα στην σχολή φωτογραφίας “FOCUS” όπου ένας καινούριος κόσμος, ο κόσμος της φωτογραφίας, ξεδιπλώθηκε μπροστά μου…
Η ζωή είναι πράγματι όλο εκπλήξεις !

PORTFOLIO "LIGHT HOUSE"

"LIGHT HOUSE"

 

 

 

 

 

 

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED