ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ GALLERY TOY FOTOART
FOTOART INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

Μάρκος Χιόνος
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μάρκος Χιόνος, ένας από τους πιο γνωστούς έλληνες φωτογράφους, ζει και εργάζεται πάρα πολλά χρόνια στην Αγγλία. Αυτές οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο fotoart είναι δείγμα της τελευταίας του δουλειάς και είναι τραβηγμένες με ψηφιακή D- SLR με ελάχιστη επεξεργασία.

"Στη διάρκεια της επαγγελματικής μου ζωής ως φωτογράφος, ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να κρατήσω αρχεία, αποκόμματα ή ημερομηνίες της δουλειάς μου, δεν μπορούσα να δω τη σχέση που μπορούσαν να έχουν. Για μένα, οι μέρες εκείνες, που τραβούσα φωτογραφίες και κολυμπούσα στα δροσερά, καθαρά νερά του Αιγαίου, ήταν το απόλυτο της Ζωής. Η δουλεία μου, πάντα είχε σαν στόχο να συλλαμβάνει μια αισθητικά ολοκληρωμένη στιγμή, μια περιεκτική εικόνα, που δεν χρειάζεται ημερομηνία ή επεξήγηση, αλλά που ενεργά φτάνει σε βάθος που κανένα κείμενο δεν μπορεί να συνοδεύσει.
Έχω φτάσει πλέον στο σημείο που αισθάνομαι την ευχαρίστηση της ζωής μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κοιτάζω μέσα από τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει και τραβάω ακόμη. Αυτή είναι η έμπνευση της ζωής μου."

MARKOS GEORGE HIONOS

http://www.mindstormphotos.com/

 

 

MARKOS GEORGE HIONOS ENGLAND PORTFOLIO

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED