ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ GALLERY TOY FOTOART
FOTOART INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

Ειρήνη Μιχοπούλου

Βιογραφικό

Η Ειρήνη Μιχοπούλου γεννήθηκε το 1972 στην Πάτρα.Τελείωσε το Ε.Π.Λύκειο με ειδίκευση στην γραφιστική.Μετά απο εργασία ως γραφίστας την κερδίζει η φωτογραφία.Σπούδασε φωτογραφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων σπουδών Ε.Μ.Ε.Φ. Στην Σχολή Φωτογραφίας Ε.S.P και στην συνέχεια στο ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. φωτογραφίας Leica Academy.
Η δουλειά της (φωτογραφική και γραφιστική) εχει δημoσιευτεί σε πολλά έντυπα όπως (Μήνας της φωτογραφίας-Βιβλίο, «Βήμα»- εφημερίδα,Τα Νέα»- εφημερίδα,Φωτογράφος- περιοδικό,Κυρικάτικη Ελευθεροτυπία -εφημερίδα,Φωτογραφία-περιοδικό,...). Eχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις Γραφιστικής και Φωτογραφίας. καθώς και στην 4η, .5η, και 6η Εκθεση Νέων Ελλήνων Φωτογράφων.
Εχει εκθέσει ατομικά στα πλαίσια της Φωτογραφικής Συγκυρίας, Θεσσαλονίκη και στην Gallery restaurant «Θίασος», Αθήνα.Η σειρά της- καλλιτεχνικά still life -βρισκεται σε μόνιμη εκθεση στο Fine Palate studio,Σiγκαπούρη,Ασία. Εχει ταξιδέψει Ασία και Ευρώπη για δουλειά είτε φωτογραφίζοντας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτογράφος (ελεύθερος επαγγελματίας) σε τομείς όπως Πορτραίτα, Θέτρο,Μόδα ,Interiors και Καλλιτεχνική φωτογραφία.

E-mail : irini01@hol.gr

Εκθέσεις - δημοσιεύσεις

Portfolios
art

PORTFOLIO "PROJECTIONS"

"PROJECTIONS"

PORTFOLIO "THOUGHT & BODY"

"THOUGHT & BODY"

fashion

PORTFOLIO "DARK CITY"

"DARK CITY"

PORTFOLIO "FEATHER"

"FEATHER"

PORTFOLIO "ONE NIGHT IN PARIS"

"ONE NIGHT IN PARIS"

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED