ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ GALLERY TOY FOTOART
FOTOART INDEX

HOME GALLERY ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΘΡΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΕΣ INTERNET ΑΓΟΡΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BACK

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ GALLERY ΤΟΥ FOTOART

Οι φωτογραφίες στην gallery του fotoart δημοσιεύονται με τη μορφή ολοκληρωμένου Portfolio που έχει θεματολογική ή εννοιολογική συνοχή .Για σκόρπιες καλές φωτογραφίες σας, υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες του fotoart, που μπορούμε να τις δημοσιεύσουμε ευχαρίστως.

Το portfolio πρέπει να έχει έναν αγγλικό τίτλο για να είναι κατανοητός και απο τους ξένους επισκέπτες του fotoart (εμείς οι Έλληνες τα παίζουμε τα αγγλικά στα δάχτυλα). Το κάθε portfolio είναι καλό να περιλαμβάνει 9 - 16 εικόνες (πιο λίγες δεν είναι portfolio, πιο πολλές δεν τις βλέπει κανείς ), εκτός από τις περιπτώσεις που η ποσότητα έχει άμεση σχέση με την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσίαση (οπότε και μια εικόνα είναι αρκετή ). Η ανάλυση πρέπει να είναι 72 ppi , σε είδος αρχείου .jpg με μήκος της μεγαλύτερης πλευράς 13 πόντους. Εκτός ιδιαίτερων σχημάτων που χρειάζονται άλλη παρουσίαση (πανοραμικές κλπ.).

Ένα βιογραφικό στα Ελληνικά και στα αγγλικα και η παρουσίαση σας είναι έτοιμη.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσα portfolio θέλετε , όλα μαζί η ανά διάφορα χρονικά διαστήματα που κρατάει και σε μια επικαιρότητα την παρουσίαση σας και δείχνει και την εξέλιξη ή πορεία της δουλειά σας.

Τα στέλνετε με e-mail στο fotoart η με cd ταχυδρομικά.

Αν δεν έχετε την δυνατότητα να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακή μορφή μπορούμε πάντα να κλείσουμε ένα ραντεβού και να τις σκανάρουμε - ψηφιοποιήσουμε εμείς, φυσικά δωρεάν (κερνάμε και καφέ).

Για οποιαδήποτε άλλη απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

www.fotoart.gr

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Αλκίμου 148 12137 Περιστέρι

210 5745625 ή 6944 303397

ή στο e-mail που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της επικοινωνίας

 

FOTOART - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ © 2001-2007 FOTOART ALL RIGHTS RESERVED